Egymást segítik a hírportálok

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A jövőben együttműködik a Makói Csípős és a Makó Ma hírportál. 

Rendszeres olvasóink észrevehették, hogy néhány cikkünknél a Makó Ma oldal van feltüntetve forrásként. Nem véletlenül: a két hírportál együttműködést kötött, melynek részeként kölcsönösen átveszik egymástól a híreket. Így olvashatták a Makói Csípősön az adventi gyertyagyújtásokat, a szilveszteri futást, vagy épp a karácsonyi kézműves foglalkozást, míg a Makó Ma oldalára többek között Pálfai Zoltán intelmei, a polgármester parkolása és a helyi amerikai foci szervezése került fel.

Ismeretes, a Makói Csípős 2015. szeptemberében indult, a Makó Ma pedig 2013. májusában. Utóbbi oldal tavaly elnyerte ,,Az év online diákmédiuma” címet, valamint vezető szerkesztője, Ghimici Alex ,,Az év diákfotósa” kategóriában második lett.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá