Hétvégén egy órát is várhatunk a határon, ha Nagylak felől jövünk

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A 2016. január 8. és 2016. január 10. közötti időszakban jellemzően az alábbi, a közúti közlekedést befolyásoló körülményekkel találkozhatnak a közúti forgalomban résztvevők.

A „Kamionstop” 2016. január 9. (szombat) 22 órától január 10. (vasárnap) 22 óráig tart.

Az időjárási körülmények esetleges kedvezőtlen változása miatt számolni lehet azzal is, hogy egyes időszakokban a közúti határátkelőhelyeken a személy-, illetve teherforgalomban korlátozásokat vezetnek be, akár a magyar, akár a szomszédos országok hatóságai.

Az ortodox keresztény vallású orosz, ukrán, szerb, román állampolgárok visszautazása a hétvégén, elsősorban 2016. január 9-én és 10-én várható.

A román határrendőrség 2015. november 19-én 11 órától ideiglenesen szigorított ellenőrzést vezetett be a magyar–román államhatáron a határforgalom ellenőrzésében, amely mind a személy, mind a teherfogalomban továbbra is várakozások kialakulásához vezethet a Romániába történő belépéskor és kilépéskor.

Csanádpalota-Nagylak (Nădlac) autópálya határátkelőhelyen a teherfogalomban a kamionstop időszakán kívül akár 60-180 perc várakozási idő kialakulásával lehet számolni. A személyforgalomban belépő irányban január 9-én és 10-én lehet számolni forgalomnövekedéssel, amely akár 30-60 perc várakozást eredményezhet.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares