Három gyermeket szállítottak kórházba hétfőn este

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Földeákra riasztották az egységeket szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt. 

Szén-monoxid mérgezés gyanújával szállított kórházba három gyermeket a mentőszolgálat hétfőn este Földeákról. A makói hivatásos és a földeáki önkéntes tűzoltókat este tíz óra előtt riasztották a falu egyik családi házához, ahol három gyermek és két felnőtt él. Az egységek kiérkezésére a mentőszolgálat a házat átszellőztette, a műszerek a szén-monoxid jelenlétét már nem mutatták ki a levegőben. Egy átfolyó rendszerű vízmelegítő működött a lakásban, melyet a tűzoltók lezártak. A szülők nem sérültek meg, a három gyermek a szegedi klinikán töltötte az éjszakát, az elsődleges információk alapján enyhe szén-monoxid-mérgezést szenvedtek.

Úttestre dőlt és elzárta a forgalmat egy nyárfa hétfő éjjel a Makó és Maroslele közötti úton. A makói egység végezte el a műszaki mentést. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével aprították fel a kidőlt fa törzsét, ennek köszönhetően rövid idő alatt helyreállt a forgalom az érintett útszakaszon.

(Csongrád megyei Katasztrófavédelem)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá