Lopott biciklivel ment kerékpárt lopni

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Lakossági bejelentés alapján érték tetten a hódmezővásárhelyi rendőrjárőrök azt a férfit, aki kerékpárokat akart lopni az egyik helyi tárolóból. 

Január 11-én 9 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a hódmezővásárhelyi nagyállomás kerékpártárolójában gyanúsan viselkedik. A helyszínre érkező járőrök igazoltatni akarták a férfit, aki a felszólítás ellenére megpróbált elszaladni. A rendőrök elfogták, majd kérdőre vonták.

P. István elismerte, hogy otthonról egy fogót magához véve indult el kifejezetten azzal a szándékkal, hogy bicikliket lopjon, majd azokat egy kocsmában, vagy a piacon eladja. Az egyenruhások a helyszínen ellenőrizték azt a kerékpárt, amivel a 49 éves hódmezővásárhelyi lakos oda érkezett. Kiderült, hogy az is egy korábbi bűncselekményből származik.

P. István ellen lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá