Újraindult a thai-box Makó Robival

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Egy éves írországi munkavállalás után hazatért Makó Róbert, ennek köszönhetően újra vannak thai-box edzések városunkban. A tréningeket hétfőn, szerdán és pénteken tartják a Galamb iskola tornatermében a kick-boxosokkal és a K1-esekkel együtt.

DSCN0356

– Az előző négy évben csak irányítottam, de most beállok edzeni én is, rám fér – mondta viccesen Makó Róbert, aki dolgozni ment ki a szigetországba, így persze annyit nem tudott foglalkozni a thai-boxxal, mint szeretett volna, de most újra a ,,fedélzeten” van. Az edzéseket közösen tartják bátyjával, Jánossal.

Robi úgy érzi, májusra, legkésőbb őszre utoléri magát. – Nehéz lesz visszarázódni, lassultam, tíz kilót felszedtem, de a technika megmaradt – mesélte.

DSCN0355

Tanítványai többször keresték az elmúlt esztendőben, igény mutatkozott rá, hogy újrainduljanak az edzések; hétfő este mindenki üdvözölte őt és boldogan vetette bele magát a közös munkába. A tervek szerint ősztől a legígéretesebb sportolókat már versenyre vinné.

[ad 2]

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá