Levelet küld a DK Farkas Éva Erzsébetnek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Nagy Máté, a Demokratikus Koalíció Csongrád megyei négyes számú választókerületének elnökségi tagja levélben érdeklődik a polgármester autóhasználatával kapcsolatban, hiszen több mint egy hete nem kapott választ kérdéseire.

DSCN0371

Múlt hét szerdán tett közzé sajtóközleményt a Demokratikus Koalíció makói szervezete, miután Farkas Éva Erzsébet polgármester a rokkant parkolóban állt meg a városi Forddal. Erre nem érkezett válasz, így most levélben próbálkoznak.

– A bocsánatkérő közlemény is csak 1-2 sor volt. A kérdéseket levélben feladom, bízom abban, hogy kapunk válaszokat, ami megnyugtatja a makói polgárokat – jelentette ki Nagy Máté. A felvetések a következők:

  • A város érdekeit szolgáló vagy magánjellegű ügyeket intézett? Ha december 30-án városi ügyekben járt el, mik voltak azok?
  • A szabálytalanságért járó bírságot Ön, vagy az önkormányzat rendezi?
  • A magáncélú autóhasználatot az adófizetők állják-e?
  • A tavalyi baleset következtében javításra szoruló autó biztosításához szükséges önrészt a város fizette-e?
  • Tervezik-e hivatásos sofőr alkalmazását a további problémák elkerülése érdekében?

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá