Odaérne a dobogóra a Makó KC

Így tartaná Makón a fiatalokat az alpolgármester
2016-01-15
VONA7 – Bárhol vagytok, lecsapunk rátok!
2016-01-16

Az ötödik helyen tölti a téli szünetet a Makói Kézilabda Club az NB2 Délkeleti csoportjában. A fiúk örülnének egy bronzéremnek a szezon végén, de nem lesz könnyű menet.

A 2014/15-ös szezonhoz képest szeptemberben öt új gárdával kezdődtek meg a küzdelmek a délkeleti csoportban, emiatt nehéz is volt megállapítani, hogy milyen játékerőt képviselhetnek a makóiak. – A tabellát vezető Kunszentmártonnak és a második Kiskunfélegyházának kimagasló játékosállománya van. A harmadik helyre még odaérhetünk, de a Mezőtúr és a Köröstarcsa is jó játékerőt képvisel – jelentette ki Gera Norbert, a Makó vezetőedzője.

Mint fogalmazott: fiatal csapatának jellemzője, hogy egy találkozón belül is tudnak NB1/B-s és megyei szinten is kézilabdázni. Ezekre kitűnő példa a hajdúszoboszlói vereség (27-31) és az újkígyósi győzelem (30-25). – A hajdúságban tudásban és akaratban nem közelítettük meg az NB2 szintjét, szerencsére csak egy ilyen rossz meccs volt ősszel. Békés megyében pedig még Skaliczki László is megdicsérte a fiúkat – árulta el a tréner.

A játékoskeretben nem terveznek változást a télen, az alapozásra bő egy hónapjuk van, ahol a fizikum mellett az ősszel elkezdett dolgokat próbálják javítani. A tavaszt február 20-án Kiskunhalason kezdik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.