Százezreket fizethet a Jobbiknak a Fidelitas

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Úgy tűnik, a magát polgárinak nevező oldalon a valótlanságok közlése ragályos. Nyáron nem pusztán a Fidesz, de segédcsapata, a Fidelitas sem állhatta meg, hogy ne terjesszen a nyilvánosság előtt hazug rágalmakat a legerősebb ellenzéki pártról – írta hétfői közleményében a Jobbik, miután pert nyertek a Fidelitas ellen.

A közlemény szerint a fideszesek egy júliusban kiadott közleményükben írták azt, hogy a Jobbik nyakig benne van az embercsempész-bizniszben. Mivel ennek a kijelentésnek természetesen semmilyen ténybeli alapja nincsen, a nemzeti párt a jó hírnevének megsértése miatt pert kezdeményezett.

A Fővárosi Törvényszék ma kihirdetett, első fokú döntésében a

valótlanság terjesztése miatt elmarasztalta a Fidelitast, bocsánatkérésre és 300 000 forint sérelemdíj megfizetésére is kötelezve őket.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá