Családostól mentek lopni

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Birkákat és bárányokat akart lopni egy orosházi állattartó telepről az a három férfi, akiket őrizetbe vett a rendőrség. Két családtagjuk is részt vett a bűncselekmény elkövetésében.

Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy öttagú hódmezővásárhelyi család tagjai ellen, akik január 17-én 20 óra körüli időben birkákat és bárányokat akartak lopni egy Orosháza külterületén lévő állattartó telepről. A nyomozás jelenlegi adatai alapján a szülők, akik autóval Hódmezővásárhelyről Orosházára vitték a fiaikat, a telephely közelében várták meg, amíg gyermekeik a kerítésen át bementek a bekerített területre. A 19, 22 és 25 éves fiatalok 9 birkát és 5 bárányt akartak eltulajdonítani, de a rendőrök tetten érték és elfogták őket.

A Békés megyei rendőrök a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársaitól is kaptak segítséget a felderítéshez. Az öttagú család tagjai a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján korábban több vagyon elleni bűncselekményt követhettek el.

A 22 és 25 éves férfiakat, valamint 54 éves édesapjukat az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A harmadik fiút és az 51 éves édesanyát is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, ők szabadlábon védekeznek. A nyomozás során a rendőrség vizsgálja, hogy a hódmezővásárhelyi család tagjai milyen további bűncselekmények elkövetésével gyanúsíthatóak.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá