Családi ház robbant Makón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A robbanásban egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Robbanás történt egy makói családi házban szerdán este hat órakor. A szomszéd értesítette a katasztrófavédelmet, melyet követően a makói egységek érkeztek a helyszínre. A tűzoltók a felderítés során egy sérültet találtak a ház udvarában, ezért értesítették a mentőszolgálatot is. A további omlásveszély miatt a földszintes lakóház megroggyant falait a tűzoltók aládúcolták. A mentőszolgálat könnyű sérülésekkel szállították kórházba a baleset sérültjét.

 

Kifordult egy csatornafedél egy arra közlekedő kisteherautó alatt Makó belvárosában. Az aknafedő beszorult az úttest és a jármű közé, az elakadt teherautó akadályozta a közút forgalmát. A makói tűzoltók vontatókötéllel húzták le a járművet a fedélről, melyet a mentést követően a helyére illesztettek. Az eset során senki sem sérült meg.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá