Segítsünk Martinnak!

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

A maroslelei Nózsi Martin Sándor 14 hónapos, de elképesztő megpróbáltatásokon esik át. Ritka bélbetegségben szenved, a gyógyítás költségei óriási terheket rónak a családra, akik most az olvasók segítségét kérik.

Már születése előtt sejtették az orvosok, hogy lehet valami a belével, ám konkrét diagnózist nem tudtak mondani. Nem is csoda, hiszen az édesapja, Nózsi Sándor úgy tudja, a megyében ők az első ilyen eset, az országban pedig a másodikok, éppen ezért a szegedi orvosok egy angol kollégájuk segítségével próbálják meggyógyítani a picit.

Martin születése után derült ki, hogy két helyen volt elzáródása, a bélszakasza mindössze egy méter hosszú. Felszívódás nincs, infúzión keresztül kapja a tápanyagot – árulta el az apuka. A kórházból féléves korában engedték el, otthon volt, de december vége óta újra bent van. A májfunkciótat úgy tűnik lassan helyreállították, ha minden rendben megy, akkor idén bélhosszabbító műtétre kerülhet sor.

A kezelések súlyos összegekbe kerülnek. – Apósomék segítenek, meghaladják az én fizetésemet is – árulta el Sándor. Portálunkon keresztül arra kéri Önöket, hogy segítsenek a családnak, amiben tudnak. Ennek legegyszerűbb módja a kupakgyűjtés, aminek befolyt összege némi pluszt jelenthet számukra.

A kupakokat az alábbi helyeken lehet leadni:

Makó: Nemere kerékpárbolt (buszpályaudvar oldala), Sírkert utcai motorbolt, Bronzhold center, dr. Kiss Attila rendelőjében, rendelési időben, Jobbik-iroda (Széchenyi tér 7. 2/5) hétfőn 18 és 19 óra között.

Kiszombor: Plébánia, Fodor Bálint boltja, zöldségbolt.

Pitvaros: Kultúrház.

Csanádpalota: Kossuth utcai tápbolt.

Aki anyagilag szeretné támogatni a családot, az a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657- 00200005-ös bankszámlaszámára utalhat.

kupak222

(fotó: facebook)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá