Ütős bulival ünnepelt a Hagymatikum

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Sok-sok programmal és számos fellépővel várta a vendégeket a Hagymatikum, negyedik születésnapja alkalmából. Ha ez még nem lett volna elég, a szaunát leszámítva minden jegy féláron volt kapható.

– Nagyon tetszik a fürdő, örülök, hogy itt lehetek – mondta Radics Gigi énekesnő, a születésnapi party egyik sztárvendége portálunknak adott interjújában. Elárulta: most vizsgázott forgalomból és autóvezető oktatója makói származású, a szülei itt élnek.

Gigi főleg nyáron szokott fürdőkben fellépni, ezek mindig jó hangulatban telnek. – A kedvenc dalaimat állítottam össze, remélem egy párat ismernek a külföldi fürdőzők. Ha nem és itt kedvelnek meg, nekem az is jó – tette hozzá viccesen.

A nap folyamán welcome drinkkel várták a vendégeket, volt aquazumba és ingyenes gyerekprogramok. Radics Gigin kívül fellépett még a Broadway Dance SE, valamint Dévényi Tibi bácsi szórakoztatta a közönséget, majd megérkezett a torta.

Az este vízi-diszkóval, habpartyval és lézer show-val ért véget hajnali kettőkor.

További képek a galériában.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá