Adómentességet adna a helyi Jobbik

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Helyi adómentességet adna a Makón élő, háromgyermekes családoknak a Jobbik helyi szervezete. A párt emellett támogatja az Állomás téri MÁV-épület lakhatóvá tételét, mely választási programjuk része is volt.

Módosítaná a helyi adókról szóló önkormányzati rendeletet Zeitler Ádám, a Jobbik makói önkormányzati képviselője. Ez alapján a makói lakcímmel rendelkező három gyermeket nevelő magánszemélyek teljes adómentességet kapnának, nem kellene kommunális adót fizetniük.

Ez némileg összhangban áll Czirbus Gábor alpolgármester javaslatával, aki ingyen telket adna a fiatal családoknak és amit támogat a Jobbik makói alapszervezete.

mavjegyzokonyvZeitler Ádám hozzászólása az áprilisi ülésen

Ezt kiegészítendő a párt fecskelakásokat alakítana ki az Állomás téren található egykori MÁV-szállóból, mely évtizedek óta üresen, elhagyatottan áll. Az épület hasznosítását Zeitler Ádám is szóba hozta, méghozzá a tavaly áprilisi testületi ülésen. Nem véletlenül: ez szerepel a makói Jobbik Návay Lajos-terv címet viselő választási programjában.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá