Tizenegy szántó, 8 millióval emelkedő kötvényérték, folyamatban lévő területek vásárlása Lázár vagyonnyilatkozatában

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Valamennyi országgyűlési képviselő leadta saját és vele egy háztartásban élő felesége, élettársa, valamint gyermekei vagyonnyilatkozatát. Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, térségünk országgyűlési képviselője gyarapította vagyonát.

Lázár továbbra is fele részben tulajdonosa vásárhelyi ingatlanjának, száz százalékos tulajdonosa tizenegy szántónak, amelyből 2,6 ha Mártélyon van, 9,6 ha Mindszenten és 30,4 ha Vásárhelyen.

Hódmezővásárhelyen 8,2 ha szántó, 3,5 ha erdő, 0,5 ha legelő, 0,7 ha töltés és 0,2 ha mocsár haszonélvezője. Emellett folyamatban van egy vásárhelyi 6 ha-s erdő és egy 16 ha-s terület vásárlása, melyet szántóként, erdőként és legelőként tüntet fel.

Gépjármű nincs az ő tulajdonában.

Kötvényei értéke a tavalyi 34 millió forintról 42-re nőttek, életbiztosítása 6,8 millió forintot, törzsrészvényei 6 millió forintot érnek. Van 45 millió forint banki hitele, illetve 36 millió forint tartozása magánszemélyekkel szemben.

Földbérleti díjból, előlegből, osztalékból bruttó 8 millió forint bevétele származott tavaly. Miniszterelnökséget vezető miniszterként havi bruttó 1.101.900 forintot keresett.

A vásárhelyi Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. részvényese, 2%-os tulajdonú érdekeltsége van. A Kolozsvárra bejegyzett erdőgazdálkodással foglalkozó kft., az ERD Conditor tulajdonosa.

Lázár János vagyonnyilatkozatát ide kattintva olvashatja el.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá