Megdőlt fákhoz és tűzhelyen felejtett ételhez riasztották makói tűzoltókat

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az Önkéntes tűzoltó egyesület is közreműködött.

Hétfőn délelőtt Óföldeákon egy kb. 4 méteres fa az úttestre dőlt, amely a forgalmat akadályozta és veszélyeztette. A makói tűzoltó egység és a földeáki önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a káresetet. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett. A műszaki munkálatok alatt félpályás útzár volt érvényben.

Makón a Maros parton egy kb. 16-18 méteres nyárfa gyökérzete a felázott talajból kidőlt, és rádőlt a villanyvezetékekre. Az érintett szakaszt az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították, a makói tűzoltók eltávolították a fát. Az eset során személyi sérülés nem történt. A káreset felszámolása alatt teljes útzár volt érvényben.

Kora délután ismét Makóról érkezett a tűzjelzés, a Gyöngytyúk utcában gáztűzhelyen felejtett étel égett. Kiérkezés előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta. Személyi sérülés nem történt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá