Kábítószerrel kereskedett a vásárhelyi férfi

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy hódmezővásárhelyi férfival szemben. A gyanú szerint három alkalommal adott el növényi származékot egy szentesi fogyasztónak.

A szentesi nyomozók 2015. november 28-án egy 20 éves helyi férfitől átlátszó zacskóban 23 darab, alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A Szentesi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a fiatallal szemben. Ennek során megállapították, hogy a tőle lefoglalt csomagokban mintegy 17 gramm cannabis-származék volt. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

n3236190

A széles körű nyomozás megállapította, hogy a szentesi férfi összesen három alkalommal, közel 37 gramm marihuánát vásárolt egy hódmezővásárhelyi lakostól. Az adásvételekre Szentesen került sor.

A 20 éves értékesítőt 2016. február 2-án a Szentesi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá