,,Felemelő volt megkapni” – szalagavató a Jugyuban

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Tegnap megkezdődött az iskolai szalagavatók sora Makón. A Városi Sportcsarnokban megtartott ünnepélyen a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola 38 diákja kapott szalagot. Az est folyamán számos színvonalas produkciót láthatott a közönség.

DSCN0599

– Ez a szalag nem csak pillanatnyi állapot tükröz, hanem összeköti a közösséget, viseljétek büszkén – mondta köszöntőjében Lévai Ferencné, a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola igazgatója péntek este.

A bálon mindkét osztály bécsi keringőt táncolt. A végzős Bán Máté úgy érezte, hogy a lépések megtanulás kicsit nehezebben ment a fiúknak, de azért volt aki gyorsan megtanulta. Felemelőnek nevezte amikor feltűzték neki a szalagot. – Furcsa, hogy milyen gyorsan telik az idő, szinte még csak most kezdtük el a 9. évfolyamot – mesélte. Az érettségi után a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre szeretne menni, ott az iparbiztonság, mentésirányítás érdekli.

DSCN0636

Csávás Bettina nagyon várta már az estét, bár sok időbe tellett elkészülnie, szinte a fodrásztól jött. – Tavaly még csak figyeltem, hogy járnak-kelnek a lányok, készülnek most pedig már én vagyok ebben a helyzetben. Meghatódtam, amikor az osztályfőnök elsírta magát – árulta el. Mint fogalmazott, sokat készülnek az érettségire, utána a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába megy, hiszen az iskolában jó alapokat kapott hozzá.

DSCN0685

A keringőkön kívül volt egy egyvelegtánc, Börcsök Erika, az iskola tehetséges tanulója énekelt, Mezei József hegedűn játszott, kivetítve Bürgés Miklós mutatta meg rajzait, Katona Adrienn és Ágoston Lénárd, az Írisz TSE tagjai léptek fel, Rudisch Boglárka balettozott és megmutatta magát a Makói Általános Iskola ütős kamaracsoportja.

Az est hangulatáról a Voc-Art’ zenekar gondoskodott.

További képek a galériában.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá