A ,,nagybetűs életre” készülnek a Kerisek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Szombat este 46 végzős kapott szalagot a Návay Lajos Szakképző Iskola és Kollégium bálján. A szülők, hozzátartozók három keringőt is láthattak, ezek mellett több énekes produkció is volt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ez a legszebb és a legvártabb rendezvény az iskola életében, fogalmazott Kozák György megbízott intézményvezető szombat este. Mint mondta, nagy hagyománya van az iskolában, fontos az első bálozók és a végzősök számára is. – A szalagban benne van az összes dolgozat, tanulásra fordított idő, öröm, tanáraitok, társaitok – jelentette ki köszöntőjében.

Az este folyamán Janicsek Roland és Magda Nikolett jelenlegi, valamint Hetényi Dávid volt tanuló énekelt. A ,,B” osztály csak bécsit, de az ,,A” angol keringőt is táncolt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Féltem, hogy az emeléseknél nehogy lecsússzak ebben a nagy menyasszonyi ruhában, de rendben ment minden – fogalmazott Simon Alexandra. Számára sokat jelent a szalag, úgy véli, ez az érettség jele és reméli, hogy az érettségin is úgy teljesítenek majd, ahogy a táncon. Arra már nagyon készülnek, bár a matektól fél egy kicsit. A jövőben tanító, vagy munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintéző szeretne lenni, idővel a testnevelő edzői szakot is elvégezné.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gémes Zoltán nem tartja magát táncoslábúnak, de szeret táncolni, szerinte jól sikerült a keringőjük. A bált nagyon várta. – Az egyik legfontosabb nap az életemben, jó érzés, hogy megvan a gyümölcse a tanulásnak, most már jöhet a ,,nagybetűs élet” – lelkendezett. Az elmúlt három és félévben rengeteg élménnyel gazdagodott, ebből kiemelte a 2014-es romániai osztálykirándulást. – Jól összekovácsolta az osztályt és rátaláltam életem szerelmére is – árulta el.

A szalagavatón készült képek a galériában láthatók.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá