Jövő hét végén kiderül, mennyire volt hasznos a Makó KC felkészülése

Kigyulladt egy kávéautomata a makói kórházban
2016-02-08
A ,,nagybetűs életre” készülnek a Kerisek
2016-02-08

Az NB2-ben szereplő Makói Kézilabda Club január első hetében alapozással, majd labdás edzésekkel készült a február 20-i szezonkezdésre.

Az első felkészülési mérkőzéseket Kiskunfélegyházán az NB1/ B-s orosházi U23-asok ellen játszották, majd az NB2-es Köröstarcsa volt az ellenfél. Szervezés alatt vannak hétközi edzőmérkőzések vidéken, illetve hazai pályán is.

A klubnál változások történtek, mivel három játékos eligazolt hazai, illetve külföldi csapatokhoz. Hátráltatja a közös munkát az, hogy három játékos hosszabb ideje sérült, de reméljük, hogy a tavaszi szezon közepétől rendelkezésére állnak. Jelenlegi sérült: Zöldy Péter, Nagy Dávid és Sárosi Gergő. A nehézségek ellenére továbbra is cél, hogy a Makó a bajnokságban az első öt hely valamelyikén végezzen a tabellán.

A felkészülést nagyban elősegítheti, hogy a fiúk február 14-én részt vesznek Romániában, Nagyszentmiklóson egy nemzetközi tornán, ahol a makóiakon kívül a szerbiai Ada, a Kiskunfélegyháza és a házigazdák vesznek részt és amely a ,,Barátság-kupa” nevet viseli.

A bajnokság a Délkeleti csoportban február 20-án, szombaton kezdődik Kiskunhalason, remélhetőleg a Makó győztesen végez az első mérkőzésen.

A tavaszi sorsolást itt találhatja, a vezetőedzővel készült interjú pedig itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.