Vona üzent Orbánnak: ötpárti egyeztetést szeretne

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Politikai játszmák és a terrorral való riogatás helyett játsszon nyílt lapokkal Orbán Viktor és hívjon össze egy ötpárti egyeztetést az alaptörvény módosítása kapcsán! – írja közleményében Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

“Ahogyan az ukrajnai krízisről, vagy a migránsáradattal járó problémákról és feladatokról is egy frakcióvezetőkkel folytatott tárgyalást hívott össze a miniszterelnök, most is ugyanezt kellene tennie. Akkor közösen próbáltuk megvitatni a Magyarország előtt álló kihívásokat, a szükséges jogszabályi átalakításokat, felhatalmazásokat” – emlékeztet Vona.

A Jobbik frakcióvezetője azt javasolja, hogy a terrorveszélyhelyzetről, illetőleg az ezzel kapcsolatos alaptörvény-módosításról ismét üljön egy asztalhoz a kormányfő az Országgyűlésben helyet foglaló képviselőcsoportok vezetőivel. A politikus figyelmeztet: nem kicsi a tét, a terrorfenyegetettség és a kormányzati túlhatalmi törekvések túl komoly témák ahhoz, hogy a demagógia, a riogatás, vagy a politikai zsarolás eszközei legyenek.

(fotó: archív)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá