Pazar rajzok születnek a rendészeti szakos diák keze alatt

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Gyönyörű rajzokat készít a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola diákja, Bürgés Miklós. Bár jelenleg nem szakirányú képzésben vesz részt, a jövőben szeretne művészeti tanulmányokat folytatni.

DSCN0724

Bruce Willis, Will Smith, Mel Gibson – többek között az ő portréjukat is lerajzolta már Bürgés Miklós, elképesztő részletességgel. A 18 éves fiú több mint tíz éve foglalkozik rajzolással, annak idején Bárdi Andrea művésztanár segített neki: iskolai keretek között tanította, versenyekre vitte, tanfolyamokon oktatta.

Jelenleg autodidakta módon gyakorol, Internetről ismeri meg az új technikákat. Csak grafittal dolgozik. – A portrék mellett megörökítettem tájakat, ábrázoltam testépítőket, de készültek megrendelésre is munkák, például szerelmes pároktól – árulta el a fiú. Egy-egy rajz átlagban 2-3 óra hossza alatt készül el, de Sir Ian McKellen arca 4-5 óra volt.

Miklósnak annyi képe még nincs, hogy egy kiállításra összegyűljön, de szerinte jövőre lesz már elég mennyiségű és minőségű munkája, hogy megmutassa a nagyközönségnek, bár néhány rajzát feltöltötte facebook oldalára, ahol meg lehet csodálni.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá