Vádemelési javaslat a kövegyi bántalmazás ügyében

,,Azonnali lépéseket az újonnan fenyegető migránsáradat kapcsán!
2016-02-14
Makói aerobik sikerek Szolnokon
2016-02-14

[ad 1]

A Makói Rendőrkapitányság vádemelést javasol az ellen a 40 éves makói férfi ellen, aki fejszenyéllel bántalmazta vitapartnereit Kövegyen.

A kamionosként dolgozó férfi 2015. október 4-én 22 óra 10 perc körüli időben egy kövegyi kocsma előtt kialakult vitába kapcsolódott be a munkatársa oldalán. A szóváltás során az egyik vendég egy üveget dobott a társaságból az ismerőse felé. Ezt látva a gyanúsított egy fejszenyelet vett magához és azzal bántalmazta a társaság 3 férfi tagját. P. Mihályt a Makói Rendőrkapitányság jelzésére az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei Kardoskúton elfogták és előállították.

A nyomozás során a szakértői vizsgálat megállapította, hogy az elkövetés eszköze egy esetleges nagyobb erejű ütés következtében, mindhárom sértettnek akár nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket is okozhatott volna.

A 40 éves férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Makói Rendőrkapitányság.

(police.hu)

[ad 2]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük