Szalonnát, kolbászt, joghurtot loptak Palotán – elkapták őket

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Élelmiszereket és használati tárgyakat tulajdonított el egy csanádpalotai ingatlanból az a két nő, akit a helyszín közelében fogtak el a makói rendőrök. Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

Az egyik csanádpalotai ingatlanba az ablak benyomásával jutott be egy apátfalvi és egy helybéli nő február 14-én, 19 óra 30 perc körüli időben. A két gyanúsított a lakóházból többek között szalonnát, házikolbászt, fagyasztott hústerméket, joghurtot, női lábbelit és tusfürdőt tulajdonított el. A bűncselekményt egy férfi észlelte és telefonon bejelentést tett a rendőrségre. Az ingatlantól néhány méterre a kiérkező rendőrök a két nőt elfogták, az eltulajdonított élelmiszereket és használati tárgyakat lefoglalták.

A feltételezett elkövetők gyanúsítotti kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Makói Rendőrkapitányság.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá