Többpárti egyeztetést szeretne a helyi DK

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke azt javasolja, hogy legyen többpárti egyeztetés a migrációval és a helyi iskolák KLIK-től való visszavételével kapcsolatban. Ezt ma délelőtti sajtótájékoztatóján jelentette be.

Két napja Czirbus Gábor, a Fidesz makói elnökeként sajtótájékoztatót tartott a Városházán (melyre szerkesztőségünket nem hívták), ahol közölte: rendkívüli ülést kér a polgármestertől a migránsválság megtárgyalására.

Csütörtök délelőtt Mucsi Tamás reagált az ott elhangzottakra. Szerinte ez egy fontos kérdés, nem egy összehívott rendkívüli ülésen kell róla dönteni, hanem elő kell készíteni egy többpárti egyeztetésen. Emellett problémás az oktatás és az egészségügy is, de ezekről el akarják terelni a figyelmet a migrációval – fogalmazott.

Véleménye szerint a kerítés nem megoldás, nem zárhatók be egy kerítés mögé a magyar állampolgárok.

,,A körülményeknek megfelelően normális konzultációval épeszű válaszok adhatók a problémára”.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá