Döntetlennel folytatják a szezont a férfi kézisek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Kemény mérkőzést vívott a Makó KC férfi csapata az NB2 Délkeleti csoportjában Kiskunhalason. A fiúk a második félidőben folyamatosan emberhátrányban játszottak, ennek ellenére még az utolsó 15 másodpercben is volt esély a győzelemre, de végül döntetlen maradt. A Maros-partiak maradtak az ötödik helyen.

Kiskunhalasi UKSC – CONTITECH Makói KC 27-27 (15-13)
Vezette: Agnecz Tamás, Sipos Ottó

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV kapus, Árokszállási 3 gól, Papp D. 3 gól, Kiss A. 1 gól, Kander, BAGDI 9 gól, Harcsás 1 gól.
Csere: Szabó B. kapus, Nagy L. 1 gól, Kovács M. 1 gól, Bessenyei 1 gól, PAPP K. 3 gól, Vikor, VERÉB 3 gól, Hegyi, SZILÁGYI 1 gól.

Gera Norbert edző: ,,Nem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, ezért tartottam a mérkőzéstől! Jól kezdtünk, utána azonban a védekezésünk nem működött jól. A második félidőben 14 percet játszottunk emberhátrányban, de ez sem tört meg bennünket, sőt a végén a győzelemért támadhattunk. Igazságos a döntetlen, és ebben a mezőnyben minden idegenben szerzett pontnak örülni kell.”

A CONTITECH Makói KC február 23-án, kedden 18.00 órakor nemzetközi mérkőzést játszik a Nagyszentmiklóssal, melyre várják a szurkolókat. A következő bajnokira a Karcag ellen kerül sor 27-én, szombaton. A junior 15, a felnőtt 17 órakor kezdődik.

Junior mérkőzésen:

Kiskunhalasi UKSC – CONTITECH Makói KC 24-21 (12-7)

(fotó: archív)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá