Vagyonvédelmi, biztonsági prevenciós rendezvény az Árkádban

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya március 3-án 13 óra és 15 óra között az Árkád Szeged Bevásárlóközpont -1 szintjén sajtótájékoztatóval egybekötött prevenciós rendezvényt tart.

Február 22-e a bűncselekmények áldozatainak napja. A szolidaritás kifejezésre juttatása mellett a világnap célja a figyelemfelhívás: a bűncselekményt elszenvedő személyek lelki, erkölcsi, jogi, anyagi támogatásra, segítségre szorulhatnak, amely az adott jogsértés káros hatásainak csökkentését, ellensúlyozását szolgálja. Rendkívül fontos szerepe van a prevenciónak, amely hozzájárulhat a bűnalkalmak csökkentéséhez, az elkövetővé és áldozattá válás megelőzéséhez, az állampolgárok biztonságérzetének javításához is.

A világnaphoz kapcsolódva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya március 3-án 13 óra és 15 óra között az Árkád Szeged Bevásárlóközpont -1 szintjén sajtótájékoztatóval egybekötött prevenciós rendezvényt tart, melynek mottója:

Saját biztonságunk és értékeink védelme érdekében mi magunk tehetjük a legtöbbet!

A helyszínen tájékoztatással, gyakorlati bemutatókkal, vagyonvédelmi eszközök kiállításával, igény szerint egyénre szabott tanácsadással várják az érdeklődőket. A témához kapcsolódó tesztlapot jól kitöltő látogatók között különböző vagyonvédelmi eszközöket (ajtóék, időkapcsoló, reflektor stb.) sorsolnak ki.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá