Tematikus műsor a közmédiában a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapján

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Ma műsorra kerül az Életreítéltek című film, majd a málenkíj robot, a gulág és a kitelepítések túlélői beszélnek sorsukról. És egész évben lesznek emlékműsorok, idén van ugyanis az 56-os forradalom 60 éves évfordulója.

A kitelepítettek, a málenkij robotra, a gulágra elhurcoltak, az 1956-os forradalmárok beszélnek sorsukról a közmédia tematikus műsorában február 25-én, a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapján, az ’56-os forradalom 60. évfordulóján pedig egész évben készülnek emlékműsorok, ahol elsősorban a túlélők idézik fel meghurcoltatásuk történetét.

Csütörtökön, a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapján 20 óra 40 perckor vetítik a Dunán az Életreítéltek című filmet, majd 21 óra 40-től idézik fel a túlélők és történészek a kommunista korszakot.

(hirado.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá