Messzire ment Mucsi – írja a Makói Fidelitas

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Ha azt hitte, hogy véget ért a pénteki csörte a Demokratikus Koalíció és a Polgármesteri Hivatal között, tévedett. Kiss Ádám, a Fidelitas makói szervezetének alelnöke közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk.

,,Mélységesen felháborítónak tartom Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnökének megnyilvánulását. Véleményem szerint a 21. században élő, tanult, intelligens ember még a politika nehéz világában sem használhat hasonló jelzőket. Mucsi Tamás ismét kimutatta foga fehérjét, ezzel is fémjelezve pártjának alpári stílusát. Mentségeként úgy nyilatkozott, mint magánember tette, a privát profiljába írta ezt a bejegyzést, kommentet, melyet még így sem tartok elfogadható exkuzálásnak.

Teljes mellszélességgel kiállok a makói politikusok mellet, szervezeti hovatartozásuktól függetlenül. Támogatom a polgármesteri hivatal vezetőjének a szándékát, miszerint kollegái iránt szolidaritást vállalva feljelentést tesz  rágalmazásért és becsületsértésért.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá