Gólzáporos siker

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Hetvenegy gólt hozó találkozón győzött a Makói Kézilabda Club a férfi NB2-ben. A Karcag ellen még az is belefért, hogy a leggólerősebb játékosunk, Papp Krisztián csak két találatig jutott, hiszen többen remek teljesítményt nyújtottak. A fiúk a negyedik helyet birtokolják a táblázaton, március 6-án a nyolcadik Kiskőröshöz utaznak.

Makói KC – Karcag SE 41-30 (17-13)
Férfi NB2 Délkeleti csoport, vezette: Bozó, Mezei.

Makó: Avramov, Szabó B. (kapusok), Kander 5, Árokszállási 7, Veréb 2, Harcsás, Kovács M. 4, Papp D. 5, Kiss A. 8, Vikor 2, Papp K. 2, Hegyi 2. Bagdi, Vajka, Zsiga, Szilágyi 4. Vezetőedző: Gera Norbert
Karcag: Gulybán, Major 4, Szepesi 3, Vályi-Nagy 6, Jobbágy 8, Lajtos 4, Nagy Péter, Tóth B. 1, Örsi 1, Tóth B., Ferenczi, Kozma, Sebők, Tóth Z. 3, Nagy Péter II.

Kiállítások: 4, illetve 6 perc.
Büntetők: 6/3, ill. 3/3.

Gera Norbert: ,,A mérkőzés pozitívuma, hogy a sok hiányzó ellenére lőttünk 41 gólt, szereztünk két pontot, és több, mint húsz percet tudtak játszani a tehetséges juniorjaink. A harminc kapott gólt nagyon soknak tartom, itt sajnos nem tettük oda magunkat 100 %-ban. A következő hetekben több fog kelleni teljesítményben, hogy partiba tudjunk lenni a dobogóért.”

Junior mérkőzésen:

CONTITECH Makói KC – Karcagi SE 36-24 (21-13)

(fotó: archív)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá