Itt a patkány, hol a patkány? – közlemény a DK-tól

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Itt a patkánysztori legújabb része. Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke adott ki közleményt, melyet alább olvashat. Az előzményekről itt és itt olvashat.

,,Beindult a Fidesz média propaganda gépezete. Patkányokról szólnak a helyi híradások. Farkas Éva Erzsébet polgármester asszony parkolási botránya után újabb „nívós” hírrel került Makó az országos sajtó figyelmének középpontjába.

Bár bejegyzésesem némi dühtől fűtött szójáték volt, sajnos arról senki nem beszél, vajon igaz-e az az állítás, mely szerint „patkányok tanyája” volt a Polgármesteri Hivatal épülete. Mert bizony én többet koptattam a lépcsőket abban az épületben, mint amennyit Czirbus Gábor megválasztása óta. Patkánnyal azonban sosem találkoztam. Megkísérelték már a feljelentésemet, sikertelenül. Most felcsillant a remény, jó kis karaktergyilkosság lesz ez amolyan Fidesz módra. Óránként bemondta a rádió, a kistérségi televíziók és újságok is kiemelt hírként kezelték az ügyet, de még a HVG is írt az esetről. A Makói Televízió egyenesen azt állította, hogy én a makói polgárokra értettem. (Természetesen helyreigazítást fogok kérni!) A helyi televízió egyébként is kellemetlen helyzetben van, hiszen a Fidelitas elnöke híradós anyagokat készít a médiumnak. Éppen ezért nem is Nagy Dániel adta ki a közleményt, hanem alelnöke szállt be a feladatot megoldani.

De hogy visszatérjünk a nagy port kavart mondatra. Ha már mindenáron nevesíteni kell, hogy eme szójátékkal kikre gondoltam, akkor egyértelműen kijelenthetem, hogy a hazug emberekre! Ennek nyomán nyugodtan feljelenthet bárki, aki hazugnak gondolja magát. Akinek pedig nem inge, ne vegye magára!

Ha pedig itt tartunk, akkor érdemes lenne végignézni a makói jobboldali képviselők, posztjait vagy egyéb prominens személyek megnyilatkozásait. Gondolok itt például Kovács Sándor képviselő megosztására, melyben főgörényként említik Gyurcsány Ferencet. De éppen idézhetnék Deutsch Tamás minősíthetetlen hangú Twitter bejegyzéseiből is. De ezt pont azért nem teszem, mert eleget tennék annak a célnak, hogy eltereljem a figyelmet a lényegről.

Szomorúnak tartom, hogy a város vezetői a facebook oldalammal vannak elfoglalva és meg sem hallják a KLIK-es iskolák segélykiáltását. Reagálni sem voltak hajlandóak arra a többpárti egyeztetésre, amit az iskoláink és gyermekeink jövőjéről kezdeményeztem. Ami már csak azért is érdekes, mert a polgármester és az alpolgármester is pedagógus! A jegyzőt pedig tiszta szívemből sajnálom, ha politikai megrendeléseket kell teljesítenie.

Patkányok ide vagy oda, a DK választókerületi elnökeként tovább dolgozom a Sokak Magyarországáért!

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá