Hamis volt az alvázszám Kiszombornál

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc
[ad 1]
Egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy román állampolgárral szemben.

A férfi egy francia hatósági jelzésű, Volkswagen gyártmányú gépkocsi vezetőjeként jelentkezett kilépésre a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen 2016. március 1-jén, 12 óra 30 perc körüli időben. A jármű ellenőrzése során megállapították, hogy a román állampolgár által átadott forgalmi engedélybe bejegyzett, illetve a gépjárműben található alvázszám nem egyezik, valamint a személyautón lévő hatósági jelzést nem a gépkocsira adták ki. A rendőrök a forgalmi rendszámot és a hatósági engedélyt lefoglalták.

A 41 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá