Kábítószert találtak a vásárhelyi betörőknél

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az egyik hódmezővásárhelyi ingatlan raktárépületéből többek között mosdókagylót, csaptelepet és gázradiátort tulajdonított el két helybéli férfi március 2-án, 16 óra körüli időben. Egyiküknél a házkutatás során kábítószergyanús növényi származékot is találtak a nyomozók.

Az adatgyűjtés során a helyi körzeti megbízottnak tudomására jutott, hogy a feltételezett elkövetők egy ezüstszínű gépkocsival hagyták el a bűncselekmény helyszínét. A rendőr Hódmezővásárhely belterületén, az egyik ingatlan előtt felismerte a járművet, amelynek utánfutóján rajta volt az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős része. A bűncselekménnyel közel 600.000 forint kárt okoztak. A lakóházban tartózkodó két férfit előállították.

A megtartott házkutatás során az eltulajdonított vagyontárgyakat a nyomozók megtalálták. Emellett az egyik férfinél kendernövényt, valamint kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak, amint a vagyontárgyakkal együtt szintén lefoglaltak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon a gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt lopás bűntettének elkövetését. Emellett egyikük ellen kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares