Változatos munkákat kap a makói gázszerelő

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

A 35 éve gázszereléssel foglalkozó makói Siska László szerint télen inkább az eső, mint a hideg nehezítette a szabadtéri munkáját, az elmúlt hónapokban pedig főleg a tűzhelyek rendbe tétele adott neki feladatot.

1984-től 2012-ig dolgozott a gázszolgáltatónak Siska László, aki mellékállásként vállalkozóként is tevékenykedett; nem hiába, hiszen édesapja vízvezeték-szerelő volt. Négy évvel ezelőtt fűtések kiépítésénél, 2000-ben az újonnan épült házaknál segített, mostanában főleg felújításokhoz, szennyvízcsatornázás utáni javításokhoz hívják.

DSCN1051

– Télen készülékjavítások, konvektorok, kazánok karbantartását, tűzhelyek rendbetételét végeztem – mesélte a szakember. Ezeken kívül csőtörések miatt is keresik, mint fogalmazott: télen a talajban lévő sok nedvesség miatt elmozdul a föld, a cső pedig eltörik.

Makói vállalkozóként voltak önkormányzati megrendelésű munkái, ám a legutóbbi felkérést nem vállalta, elmondása alapján nincs annyira embere, amennyivel nagyobb projekteket el tudna végezni.

Ismeretei szerint Makón 4-5 főnek van gázszerelő mestervizsgája, sajnos sok a ,,feketéző”, de mint mondta: nem nekik, a hivatásosoknak okoznak kárt a tulajok, hanem saját maguknak, általában utána ők szokták megjavítani a berendezéseket.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá