Szándékosan okozott balesetet

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt javasol vádemelést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 44 éves hódmezővásárhelyi B. Balázs 2015. március 3-án 15 óra 30 perc körüli időben a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely felől Székkutas felé haladt lízingelt személygépkocsijával. Egy egyenes útszakaszon öngyilkossági szándékkal átrántotta a kormányt a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő járművel. Az autó sofőrje elrántotta a kormányt, de nem tudta elkerülni a balesetet, könnyebben sérült meg.

Az igazságügyi szakvélemények szerint B. Balázs ittasan vezette járművét, a vele szemben közlekedő autósnak esélye sem volt az ütközés elkerülésére.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntettének kísérlete, járművezetés ittas állapotban vétsége és rongálás bűntette miatt indított büntetőeljárást a 44 éves férfi ellen. A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldte.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá