Eddig 220 millió forintot kapott Földeák, még 400 érkezik

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csütörtök késő délután tartottak Földeákon lakossági fórumot, ahol Hajnal Gábor polgármestertől és Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztertől, a térség országgyűlési képviselőjétől lehetett kérdezni.

Lázár János elmondta, szépen fejlődik a község, az újszülött gyerekek száma is nőtt, fejlesztések, beruházások kerültek sorra. A választások óta eltelt másfél év alatt közel 220 millió forint állami segítséget kapott Földeák, melyet az iskola fejlesztésére költöttek, ennek átadója még nem következett be, viszont a munkálatai befejeződtek.

A közeljövőben a konyha felújítása és plusz két tanterem építése a cél, amire már ígéretet is kaptak. A 3000 négyzetméteres sportcsarnok tervei is elkészültek, remélhetőleg minél hamarabb a kivitelezésre is sor kerül. A fejlesztésekre az idén további 400 millió forintra lenne szükség, erre ígéretet kapott a polgármester.

(www.kistersegihirportal.eoldal.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá