Pofonoktól volt hangos az Almási

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Szombat délután kezdődtek az összecsapások a Maros-parti pofon party elnevezésű ökölvívó tornán. Az Almási tornatermében nyolc klub bunyósai léptek szorítóba.

Összesen 29 pár mérkőzött meg egymással a kötelek között ma 13 órától, természetesen a mérlegelés és az orvosi vizsgálat után. A rendező Makó Budo Klubon kívül itt voltak a Kiskunfélegyháza, a Kiskunhalas, a Kecskemét, az Algyő, a Békés és két szegedi egyesület bokszolói. – Tőlünk hatan lépnek majd a ringbe, sajnos két versenyzőnknek nem jutott pár – tudtuk meg Földesi Csabától, a makóiak szakosztályvezetőjétől még a kezdés előtt.


Oltványi Dávid és tanítványa, Csehó Zsanett

Az Algyői Sportkör egy ökölvívót nevezett, akinek edzője a háromszoros magyar bajnok, a 2007-es vb 10. helyezettje, Oltványi Dávid. A tréner elárulta, a meccsrutin megszerzése mellett sikerélményt is szeretne tanítványának, előbbi miatt rendkívül hasznos ez a makói megmérettetés. – A jó lebonyolítás miatt hasonló képességű bunyósok küzdenek meg egymással, az edzők pedig fel tudják térképezni az ellenfeleket – árulta el Oltványi. Városunkba egyébként szívesen jön, hiszen mindig sok versenyző van, jó a hangulat és színvonalasak az összecsapások.

A serdülő-, az edző- és a bemutató találkozók 3×1 percesek voltak, a nőik 2×4, a 13-14 évesek 3×1,5 percet bunyóztak, a 15-16 évesek 3×2 percet, a felnőttek 3×3 percet töltöttek a ringben.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá