Több mint 40 gólt dobott a Makó, nyertek is

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Óriási különbségű, 43-20-as győzelmet aratott a Makói Kézilabda Club a férfi NB2-ben. Az utolsó előtti Hajdúszoboszlónak a szünetig mindössze  hét gólt engedtünk. A fiúk őrzik a negyedik helyüket.

Makó KC – Hajdúszoboszlói KSKE 43-20 (22-7)
Férfi NB2, 15. forduló. Vezette: Fogl, Tomkovics.

CONTITECH Makói KC: AVRAMOV kapus, ÁROKSZÁLLÁSI 5 gól, PAPP D. 7 gól, BESSENYEI 6 gól, KISS A. 4 gól, NAGY L. 3 gól, VERÉB 1 gól.
Csere: PATAKFALVI, SZABÓ B. kapusok, BAGDI 3 gól, Vikor, Sóti 1 gól, Harcsás, PAPP K. 6 gól, HEGYI 2 gól, SZILÁGYI 5 gól.

Gera Norbert vezetőedző: ,,A végig rendkívül sportszerűen küzdő hajdúszoboszlói együttes ebben a szezonban mind a két végletet kihozta a csapatunkból! Ősszel akaratgyenge teljesítménnyel veszítettünk, most pedig a szezon eddigi legszebb játékával nyertünk ! Ezt a győzelmet azonban a megfelelő helyen kell kezelnünk, hogy hétvégén a nálunk rutinosabb mezőtúri csapat ellen győzelmi esélyünk legyen !”

Junior mérkőzésen:

Makói KC – Hajdúszoboszló KSKE 25-29 (15-14)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá