Nevelt gyermekeivel erőszakoskodott egy magyarcsanádi férfi

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést egy 33 éves magyarcsanádi férfival szemben.

A gyanú szerint a bűncselekmény feltételezett elkövetője több alkalommal kihasználta, hogy élettársa alszik,

átment 6 éves nevelt lánya, valamint 10 éves nevelt fia szobájába, és őket szexuális bűncselekmény eltűrésére kényszerítette

2014 januárja és novembere között. A sértetteket 2014 novemberében nevelőszülőnél helyezték el, ezután merült fel a bűncselekmény gyanúja. A nyomozók a 33 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az elrendelt nyomozás során életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja is felmerült a magyarcsanádi férfival szemben. H. Zoltán 1 éves gyermekét 2015. november 15-én életveszélyes állapotban szállították kórházba, majd kómába esett. A rendelkezésre álló adatok szerint

a csecsemő négy hetes korától sokat sírt, így a férfi megnyugtatására több alkalommal, különféle módon rázta, volt, hogy meg is ütötte.

Ennek következtében a gyermek koponyáját olyan erőbehatás érte, hogy az agy a koponyaűrben rázkódott, nekicsapódott a koponyacsontnak, majd az ütést követően ödéma keletkezett.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait szexuális erőszak és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Úgy tűnik Magyarcsanádon a tavasz közeledtével ,,beindult az élet”, pár nappal ezelőtt egy férfi baltával fenyegetőzött, csak éppen rossz háznál.

(police.hu nyomán, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá