Sértettek jelentkezését várja a Makói Rendőrkapitányság

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek a lefoglalt tárgyak tulajdonosai.

A Makói Rendőrkapitányság 06040/51/2016. bűnügyi számon rablás bűntett kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat L. Cs. Mátyás makói lakos ellen. A gyanúsított tartózkodási helyén végrehajtott házkutatás során a rendőrök több vagyontárgyat is lefoglaltak, amelyeket a gyanú szerint 2016. február 9-ét megelőzően tulajdonított el a feltételezett elkövető. Ezek közt található egyebek mellett

egy fekete színű férfi ing, egy Helmet márkájú fekete bukósisak, egy teleszkópos horgászbot és egy Panasonic márkájú autós rádió előlap.

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy akik felismerik a fényképeken saját vagyontárgyaikat, jelentkezzenek személyesen a Makói Rendőrkapitányságon a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal.

dsci0052-2 dsci0053-1 dsci0065-1 dsci0066-1 dsci0067-1 dsci0068-1 dsci0069-1

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá