A fiatalon elhunyt Demeter Sándorra emlékeztek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Szombat késő délután negyedik alkalommal rendezték meg a Demeter-emlékestet a Kelemen-házban. Az összejövetellel a makói, hegesztőként dolgozó, taekwondózó, 40 éves kora előtt elhunyt Demeter Sándor előtt tisztelegtek. Azt est teljes bevételét Nózsi Martin Sándor családja kapta.

Demeter Sándor hat éve hunyt el egy roncsoló agyvérzés következtében. Többek között küzdősportolt is, számos csatát megvívott a páston, de ezzel a kórral nem bírt. – Segítőkész ember volt mindenkivel szemben. Az ő szemléletét szeretnénk tovább vinni ezekkel az estekkel, olyan formában, hogy a bevétellel mindig segítünk valakinek – árulta el Horváth-Varga Sándor, az egyik szervező.

Ennek megfelelően az elmúlt években az özvegye és három gyermeke kapott adományt; a leukémiás Mészáros Réka, aki már legyőzte a kórt; legutóbb pedig a makói gyermekkórház. A tegnap összegyűlt összeg a tizenöt hónaposan elhunyt Nózsi Martin Sándor családját illette.

A program igen vonzó volt, hiszen fellépett a Maros Táncegyüttes, a helyi taekwondo- , shinthai dojo- , kickbox- és thaibox csapat, Jóni Alexandra, Tóth Tibor színművész, a Beton pillangók, Szabó Patrik, az M-Jam, ifj. Horváth-Varga Sándor és egy gitár duó is.

Az emlékest megszervezésében Kovács Róbert, Horváth-Varga Sándor és Gera József segédkezett, utóbbi tanítványa volt Demeter Sándor.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá