Földeáki kolbászmustra

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Földeákon egy rendhagyó kolbászmustra és pálinkaversennyel összekötött színvonalas tájfutás került megrendezésre a hétvégén.picsart_03-19-04.22.55

10 órakor rajtolt el a Kornél-erdőben a tájfutás, mindeközben pedig a Művelődési házban közel 20 féle kolbászt és 28 féle pálinka került kóstolásra. A 3-3 zsűrinek igen nehéz dolga volt, hiszen finomabbnál finomabb kolbászok, szalámik és zamatos pálinkák közül kellett választani.

picsart_03-19-04.18.39

Míg a zsűri döntött az Apátfalvi hagyományőrző tánccsoport lépett fel, majd kifulladásig a Dzsúz zenekar szórakoztatta a vendégeket. Ezzel nem merült ki a program, hiszen délután folytatódott a tájfutás, immáron a községen belül. A sporteseményre megközelítőleg 200 nevező érkezett Debrecenből, Pécsről de még a határainkon túlról is, Szerbiából, valamint Romániából is.

(www.kistersegihirportal.eoldal.hu nyomán)

[ad 2]

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá