Jógáznak a kiszomboriak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Ingyenes jógakurzus indult ma késő délután Kiszomboron. Ez volt a legelső óra, a héten még szerdán és csütörtökön lesz rá lehetőség 17:30-tól a művelődési házban. A helyi származású Andrási Attila kemény munkára fogta a női társaságot.

DSCN1391

A fővárosban tanult a Budapest Kortárs Táncművészeti Főiskolán, jelenleg pedig Salzburgba jár, onnan szokott hazajárni Andrási Attila. Úgy véli, a tánc tanulmányaiban fontos a jóga, de egyébként is kötelező tantárgy. Ez már a negyedik kurzus; hogy lesz ilyen, viszonylag gyorsan dőlt el.

DSCN1400

– Egykori tanárom, Endrész Erzsébet egy falunapi fellépés közben vette észre, hogy jógázok egy teremben, majd ezt látva megkért, tartsak órákat – mesélte Attila. Elárulta, nem kimondottan jógát tart az érdeklődőknek, hanem a számos ágazatból mutat be különböző gyakorlatokat. Általában nem az erőnléti, hanem a relaxációs, légzéstechnikai feladatokat csináltatja a hölgyekkel, de a mai nap más volt.

DSCN1397

,,Munka, munka és pihenés lesz egy-egy gyakorlat rendje”

– közölte még a foglalkozás előtt.

Az előző kurzusukból kiindulva úgy látja, hogy a harmadikon napon már mindenki könnyedén mozog, ügyesen csinálja. – Ha mindennap lenne egy tréning, egyre könnyebben menne mindenkinek – fogalmazott.

A programot a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör szervezi.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá