,,Munkanapon, iskola után, kokárda nélkül……?” – panaszkodnak a szülők

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön adták át a Makó és térségi vers- és prózamondó verseny díjait. Szerkesztőségünket egy névtelenséget kérő szülő kereste meg, aki érthetetlenségének adott hangot: nem érti, hogy miért nem Nemzeti ünnepünkön adták át az elismeréseket, úgy ahogy az elmúlt években történt.

,,Volt szerencsém részt venni a március 15-i ünnepi naphoz kapcsolódó díjkiosztó ünnepségen. Nagyon színvonalas műsorral kezdődött és zárult az eredményhirdetés. Gyermekem évek óta részt vesz ezen a versenyen, nem mindig díjazott, de mindig büszke, hogy eljutott a térségi versenyig. Éveken át jártunk be egy környező településről a Hagymaház színháztermébe március 15-én. Akkor is színvonalas műsor volt, csak ünnepibb a hangulat.

Sok szülőtársammal, pedagógus ismerőssel csodálkoztunk azon, hogy kikerült az ünnepből ez a csodálatos esemény.

Munkanapon, iskola után, kokárda nélkül……?

Bízom abban, egyben reménykedem, hogy jövőre ismét az ünneplés része lesz ez a gyönyörű, a magyar nyelvet előtérbe helyező program.”

– fogalmazott portálunknak.

Megkérdeznénk az eseményt szervező makói önkormányzatot, ám továbbra sem adnak számunkra információt, már október óta.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares