Nyugdíjasok találkoztak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Kedvezményes belépőkkel, egészségügyi mérésekkel várták a nyugdíjas vendégeket a Hagymatikumba a mai napon. Ezek mellett a fürdő különböző szolgáltatásait is ki lehetett próbálni, a találkozó megkoronozásaként Csonka András lépett fel.

DSCN1431

– Nagyon jó volt a masszázs, egy ügyes, aranyos fiatalember csinálta – mesélte a sándorfalvi Gyömbér Istvánné, aki kipróbálta az ingyenes kezelést. Vele együtt egy nagyobb csoport érkezett a Szeged melletti településről, az ottani nyugdíjas klub szervezésében. – Reggel érkeztünk az elsők között, 15 óráig maradunk – árulta el Mihály István és Szabó Sándorné. Az úr elmondta: évente kétszer-háromszor jön el, ma a vérnyomását és a cukrát mérette meg, ‘hál Istennek mindkettő jó.

DSCN1435

A fürdőben idén ez volt az első nyugdíjas találkozó, ezen kívül még hármat tartanak, a következő májusban lesz.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá