A szocialista Szeged felkészülhet a bevándorlók fogadására

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

“Magyarországon is vannak települések, ahol nem utasítják el a menekülteket. Ilyen például Szeged, egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.” – mondta Martin Schulz EP-elnök a Stern című német lapnak egy szerdán megjelent interjúban.

A szocialista Botka László által vezetett várossal láthatóan elégedett uniós vezető a kormányt is élesen bírálta. A Jobbik szerint ugyanakkor szomorú, hogy a szocialista politikusok a brüsszeli tragédiából sem tanultak.

Botka Lászlónak a felelőtlen, – a szegediek nevében tett- nyilatkozatai súlyos következményekkel járhatnak Szegedre nézve. Botka Lászlónak ki kell állnia és tisztáznia kell, hogy mit ajánlott fel az Európa Parlament szocialista elnökének – írta szerdai közleményében Tóth Péter, a Jobbik szegedi szervezetének elnöke közleményében.

Hozzátette: a Jobbik szerint Szeged polgármestere végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésében, mert a város kis híján áldozata lett a katasztrofális, szocialista befogadó politikának.

Az írás szerint a nemzeti párt a kezdetektől elutasítja a migránsok Szegeden történő elszállásolását és befogadását. Tóth Péter emlékeztetett, hogy az ő javaslatukra kerültek a magyar katonák a déli határra, és kezdték meg azt a honvédő tevékenységet, amit a Martin Schulz és az általa vezetett Európai Parlament „képtelen volt megtenni”.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá