Freddie-vel húsvétoztak a Hagymatikumban

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

A Dal győztese, a májusi Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője, Freddie volt a sztárvendég a fürdő tavaszköszöntő rendezvényén. Az énekes elárulta, hogy magas volt a páratartalom az élménymedencéknél, de jó hangulat uralkodott, a fürdő pedig gyönyörű.

DSCN1513

Lufihajtogatással kezdődtek, majd tojásvadászattal és locsolóvers-mondó versennyel folytatódtak a Hagymatikum húsvéti programjai Nagyszombaton. Ezt követően Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie lépett a színpadra. Az énekes pihenős, nyugtatós, lassú dalokkal készült, mint fogalmazott: mindenki pihenni jön a fürdőbe, ráadásul húsvét ünnepén, ezért bensőséges, visszafogott dalokat választott.

DSCN1508

A Dal című műsorral és az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatban elmondta, még most sem fogta fel igazán, hogy ő nyert, nem volt ideje ezen gondolkozni. Most egy koncert-sorozatban vesz részt, ami ha jól sikerül, akkor pl. fesztiválok nagyszínpadán kaphat lehetőséget, mellette készül a stockholmi versenyre. – Ez egy jó lehetőség, várom a megmérettetést. Kicsit izgulok, de bízom benne, hogy jó helyezést érek el – tette hozzá.

DSCN1525

A program éjszakai vízi diszkóval ért véget, de a márciusi rendezvények folytatódnak: ma és hétfőn páros masszázsra van lehetőség, azaz két személy egyidejűleg karnyújtásnyira lehet egymástól egy 30 perces aroma, svéd vagy Sissi masszázs alatt.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá