Tulajdon apjához tört be egy makói férfi

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A makói rendőrök lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást két helybéli férfi ellen, akik egy lakóingatlanba törtek be 2015 júliusában.

A tulajdonos jelentette be a rendőrségen 2015. július 18-án, hogy betörtek makói házába. A gyanú szerint az elkövetők lefeszítették a kaput összezáró láncot, bejutottak az udvarba, majd az épület ablakán keresztül a lakásba.

Az ingatlan helyiségeiben faliórákat, festményeket, szobrokat és gyertyatartókat pakoltak össze, végül az udvaron álló Mercedes gépkocsival távoztak a helyszínről.

A makói rendőrök néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével

a sértett fia és egy 21 éves férfi gyanúsítható

megalapozottan. A nyomozók Szegeden megtalálták az eltulajdonított vagyontárgyakat és a Mercedes gyártmányú gépjárművet. A feltételezett elkövetők kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

A Makói Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá