Illatosítókat lopott, majd elmenekült

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasol azzal a tápiógyörgyei férfival szemben, aki az egyik helyi áruházból csaknem 200 darab háztartási illatosítót tulajdonított el.

A gyanú szerint a 24 éves férfi

egy hódmezővásárhelyi hipermarket illatszer osztályán mintegy 180 darab utántöltős lakás illatosítót pakolt hátizsákjába

január 21-én 14 óra 45 perc körül. Sz. József ezután két szelet csokoládét tett a bevásárlókosarába, majd a pénztárnál kifizette az édességet. A kijáratnál az áruvédelmi kapu bejelzett, ezért a vásárló futni kezdett. Az egyik biztonsági őr a gyanúsított után szaladt, a közelben utolérte és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta. A járőrök az eltulajdonított vagyontárgyakat a tápiógyörgyei férfi táskájában megtalálták, így a lopási kár teljes egészében megtérült.

A feltételezett elkövető gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá