Véleményt mondhatnak a diákok

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A Jobbik Ifjúsági Tagozata kampányt indít, hogy minél több diák mondja el véleményét az oktatással kapcsolatban, amit utána a párt képviselői szóvá tesznek az Országgyűlésben. Az akció több hónapon keresztül tart majd – tudtuk meg Zeitler Ádámtól, a megyei IT elnökétől.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke év elején hirdette meg a Valódi Nemzeti Konzultációt, ehhez csatlakozott az Ifjúsági Tagozat a ,,Hallasd a hangod” nevű kampánnyal. – Főleg középiskolásokra számítunk, de minden diákhoz, fiatalhoz szeretnénk fordulni, mert az ő álláspontjuk jut el legkevésbé a közoktatással kapcsolatos tárgyalásokra – fogalmazott Zeitler.

hallasd

Az IT egy külön honlapot indít, ahol a tanulók megírhatják véleményüket, indul egy facebookos kampány is, valamint standolással egybekötött szórólapozásra kerül sor több száz városban, így majd Makón is.

– Az akció lényege, hogy a vélemények, kérdések felkerülnek az Országgyűlésbe és a párt képviselői ezeket tolmácsolják majd, ezáltal minél több probléma megoldódhat – mondta a Csongrád Megyei Ifjúsági Tagozat elnöke.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá