Átadták a földeáki iskolát

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Hivatalosan is átadták a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola épületét.

_mg_3921

Az ünnepség pénteken délben került megrendezésre, ahol a környező települések polgármesterei, iskola igazgatói, a KLIK tankerület helyettese, Hajnal Gábor polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő is részt vett.

Tóth Imre iskola igazgató nyitotta meg a rendezvényt, majd Lázár János és Hajnal Gábor mondott beszédet az iskoláról, a fejlesztésekről, az oktatás fontosságáról és az iskola történelméről. Az ’50-es években épült intézmény régi, elavult rendszere mára korszerűvé és modernizáltá vált. Az új tantermek nem csak felújítást kaptak, hanem a mai színvonalnak megfelelő, számítógéppel felszerelt kivetítő eszközökkel is el vannak látva.

_mg_3824

Katona Pál plébánost felkérték az iskola épület megszentelésére, majd a 7. osztályos diákok adtak táncos előadást, klarinétos ünnepi műsort és verset is mondtak.

A szalag elvágása után mindenki megtekinthette az épületet és a folyóson az osztályok által készített iskola makettjeiket.

(www.kistersegihirek.eoldal.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares